Swanky Sailor: A Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master áttekintése rolex replika

A WatchTime archívumban betekintést nyerünk a Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master modern verziójához, fekete Cerachrom kerethez és Oysterflex karkötőhöz. Az eredeti fényképeket Nik Schölzel készítette.

A vízálló Oyster tok, a nagy órányi markerek és a merész kezek alapvető elemei a Rolex Submarinernek, amelyet 1953-ban vezettek be, és víz alatt készültek.rolex replika Ezzel szemben a 1992-ben elindított Rolex Yacht-Master egy luxus bélés - ugyanúgy otthon a hajó fedélzetén a nyílt tengeren vagy egy ritzy yacht klubon. De ahhoz, hogy élvezhesse ezt a luxust, akkor majdnem 25 000 dollárt kell fizetnie a 40 mm-es Everose arany és Cerachrom kerámia verzióhoz. A Yacht-Master rozsdamentes acél változata ára körülbelül 13 000 dollárral kevesebb. A Yacht-Master volt az első óra a Rolex Professional Oyster Collection-ben, három különböző méretű méretben: 29, 35 és 40 mm. A tavaly elindított modellt két méretben kínáljuk: 37 és 40 mm. A nagyobb verziót választottuk, amelyet pontosan 40,19 mm átmérővel és 11,49 mm magassággal mértünk ki (kivéve a nagyító "Cyclops" lencsét a dátumhoz). A jól ismert Cyclops dátum-lencsét a Rolex 1953-ban szabadalmaztatta és 1954-ben mutatta be a Datejust-ban. Ez a nagyító zafírból készült, mint az óra kristálya, és mindkét oldalán nem reflexiós bevonattal rendelkezik.replika órák Az ugrás időpontja pontosan éjfélkor halad előre.

Az órát egy fűszerezett kaliberrel, a Rolex 3135-et használják, amelyet az első Yacht-Master-ben használt 1992-ben. A 3135 1988-ban debütált a Submarinerben.replika óra A kék Parachrom mérlegforrást 2005-ben, öt évvel a Cosmograph Daytona bevezetése után vettük fel a mozgalomhoz. A paramágneses ötvözet ellenáll a hőmérsékletváltozások és a mágneses mezők által okozott változásoknak.

A Parachrom mérleg rugója vékonyabb, mint egy emberi haj és akár 10-szer annyira ellenáll a sokkoknak, mint egy hagyományos egyensúlyi rugó. Felsõréteggel ellátva egy nagymérlegkerékhez van csatlakoztatva, változó tehetetlenségi nyomatékkal. A finombeállításokat négy aranyozott Microstella szabályozó csavarral végezzük. A mérlegkereket egy magasságban állítható híd támogatja.replika óra webáruház Az egész konstrukció biztosítja az eredményeket, amelyek a Yacht-Master-et (valamint az Oyster kollekció egyéb óráit) a "Superlative Chronometer hivatalos hivatalosan elismert" rangjára emelték. Ezek a szavak a Yacht-Master tárcsáján azt jelentik, hogy az óra 15 napok és éjszakák a COSC által elvégzett tesztek mellett a Rolex által a saját laboratóriumában elvégzett vizsgálatok mellett. A Superlative Chronometer elfogadható sebességi eredményei lehetővé teszik a napi +/- 2 másodpercnél kisebb eltéréseket, míg a COSC tesztje átlagosan -4 és +6 másodperc közötti napi eltérést tesz lehetővé. Ezenkívül a Rolex tesztje olyan körülmények között zajlik, amelyek jobban megfelelnek a valós élethelyzeteknek,replika órák boltja mint a COSC tesztjei, és teljesen összeszerelt órákon kerülnek végrehajtásra, míg a COSC csak a mozgásokat teszteli.

Mi is teszteltük a kész órát - teljes sebzést és 24 óra eltelte után - ötször az időmérő gépen, majd egy kéthetes viselési tesztet a csuklón (vagy szimulált egy tekercselőgépen). Vizsgálataink során a Yacht-Mester a Rolex által meghatározott Superlative Chronometer által meghatározott szabványok szerint maradt. A csuklón gyakorlatilag nem volt eltérés a kéthetes időszak alatt.rolex replika Az időmérő gépen napi körülbelül 1 másodpercnyi nyereség mutatkozott, minimális különbséggel a pozíciók között. A Rolex által végzett vizsgálatok tartalmaznak egy vízállósági ellenőrzést. Ellentétben a Submarinerrel, a Yacht-Master vízállósága "csak" 100 méter. Ez azt jelenti, hogy a Yacht-Master nem úgy tervezték, hogy professzionális merülésóra legyen, amely legalább 200 méter vízállóságot igényel.